Heb jij een hond uit het buitenland geadopteerd en wil je daar graag hulp bij?

Happy2gether beschikt over een buitenlandse honden coach.

Wat leuk dat je een hond uit het buitenland hebt geadopteerd!

Geweldig zijn buitenlandse honden hè? En wat fijn dat jullie zo’n kanjer een mooi huisje hebben gegeven.

Soms loop je bij een adoptiehond uit het buitenland wel tegen wat uitdagingen aan. Ze kunnen bv bang zijn in huis of uitvallen naar mensen of honden. Buiten op straat lopen kan spannend voor ze zijn. En zo kan ik nog wel meer voorbeelden verzinnen. Maar het mooie is: daar kan wat aan gedaan worden!

Ik heb zelf twee honden uit Bulgarije geadopteerd. Nu alweer 6 en 7 jaar geleden. Met hen heb ik veel gewerkt aan vertrouwen en een super goede band opbouwen, waardoor ze weten dat ik altijd zorg voor hun veiligheid. En ik heb natuurlijk veel ervaring met buitenlandse honden op de hondenschool.  Regelmatig nemen baasjes met een zogenaamde rescue hond dan ook contact met me op. Samen kijken we naar wat je hond nodig heeft en gaan we op een positieve manier aan de slag om ook jullie band super goed te maken en je hond leren dat de wereld vooral een super leuke plek is.

Bij hondencentrum Happy2gether werken we alleen met privélessen, omdat je op die manier het beste in kunt spelen op wat je hond nodig heeft en waar je zelf het liefste aan wilt werken.

Wil je graag hulp met je buitenlandse hond? Dat kan natuurlijk. Neem daarvoor contact op via info@hondenschoolhappy2gether.nl