Happy2gether logo
Hondenschool Nieuw-Vennep - Cursussen

Cursussen

Bij Hondenschool Happy2gether worden diverse cursussen gegeven, van opvoed-lessen tot trainingen voor 'gevorderden' en impuls control. Hieronder vind je de omschrijving van de diverse cursussen, tevens de kosten. Ben je geïnteresseerd, vul dan ons formulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op. Voor een impressie van de lessen en de locatie, kijk je op onze beeldenpagina   .

 

Basis opvoedcursus:

Cursus van 10 weken voor pup vanaf 8 weken en voor volwassen honden die nog geen cursus hebben gevolgd. In deze cursus wordt de basis gelegd voor het verdere leven van de hond. Je leert inzicht krijgen in het gedrag van je hond, goede communicatie en goede relatie creëren met je hond en het leren van o.a. de volgende commando’s: aandacht vragen, zit, af, spelen, wandelen zonder trekken, hier komen, sta, nee-oefening, handtouch.

 

De basis opvoedcursus kost €120 (incl. inschrijfkosten) en wordt op dit moment gegeven op maandagavond (18.30 uur), woensdagavond ( 19.30 uur) en zondagochtend (10 uur). Wil je weten waar er plaats is?Of wil je liever op een andere dag trainen? Neem dan contact op via info@hondenschoolhappy2gether.nl of whatsapp naar 06-24640069.

 

Basis opvoedcursus - vervolg:

Cursus van 10 weken voor de honden die al eerder een opvoedcursus hebben doorlopen. In deze cursus gaan we verder met het onderhouden van een goede communicatie en band met je hond. En het uitbreiden/aanleren van de volgende commando’s: aandacht vragen, zit, begroeten zonder opspringen, af/plat, spelen, volgen, hier komen, staan, nee-oefening, aan de voet, naast.

 

De basis opvoedcursus-vervolg kost €120 (incl. inschrijfkosten) en wordt op dit moment gegeven op maandag (19.30 uur) woensdag (18.30 uur) en zondag (11 uur) Wil je weten waar er plaats is? Of wil je een andere dag trainen? Neem dan contact op via info@hondenschoolhappy2gether.nl of whatsapp naar 06-24640069.

 

Happy2gether cursus:

Heb je de basis opvoedcursus-vervolg gevolgd en wil je verder trainen met je hond? Dan kun je de Happy2gether cursus gaan volgen (10 lessen). In deze cursus gaan we zowel aan gehoorzaamheid werken als onderdelen uit sport&spel doen. Lekker een uur samenwerken met je hond!

 

De Happy2gether cursus kost €120 (incl. inschrijfkosten) en wordt binnenkort weer gegeven. Wil je je alvast opgeven? Neem dan contact op via info@hondenschoolhappy2gether.nl of whatsapp naar 06-24640069.

 

Impuls Controle Delphi:

Wil je ook dat jouw hond zichzelf kan beheersen in bepaalde situaties? Dan is Impuls Controle iets voor jou en jouw hond! Tijdens ICD bieden we de hond keuzes aan, leren we de hond zelfstandig nadenken en beslissingen nemen. De hond leert doelen te bereiken door middel van zelfbeheersing. Er worden grenzen aangegeven, zodat het kader waarbinnen de hond keuzes kan maken duidelijk is. De band tussen eigenaar en hond wordt sterker en de samenwerking harmonieuzer. Werken op basis van ICD zorgt voor rust en focus bij hond en eigenaar. De hond zal uit vrije wil focussen op de eigenaar en kiest zelf voor gewenst gedrag. Deze methode leert de eigenaar de lichaamstaal van de hond kennen!

 

Ervaar dat deze manier van samenwerken met de hond leuk is voor mens en hond. Wederzijds vertrouwen is de basis voor een goede band, voor de huishond maar ook voor de werkhond. De instructeurs die ICD aanbieden, zijn individueel gecertificeerd en scholen zich jaarlijks bij. Hun opleiding is gebaseerd op de nieuwste inzichten. Een recent overzicht van de aangesloten instructeurs vind je hier   . De cursus duurt 5 weken, waarna je steeds een vervolgcursus van 5 weken kunt volgen.

 

Impuls Control kost €60 (incl. inschrijfkosten) en wordt binnenkort weer gegeven. Wil je je alvast opgeven? Neem dan contact op via info@hondenschoolhappy2gether.nl of whatsapp naar 06-24640069.

 

 

Cursussen

workshops

sport & spel

privé-les

Schrijf je in voor onze cursussen

Hondenschool Happy2gether

Tuinenlaan 5

2261 HC Leidschendam
06 - 24 64 00 69

 

Happy2gether logo
Hondenschool Nieuw-Vennep - Cursussen

formulier

Happy2gether logo
Hondenschool Nieuw-Vennep - Cursussen

Cursussen